Başkan Çetinkaya: Provokasyonun her türlüsüne karşıyız





Tarih: 22 Nisan 2023 Cumartesi 11:07



 Kahta AK Parti İlçe Başkanı Osman Çetinkaya 21 Nisan tarihinde yaşanan Kahta Millet Provokatörlüğü ile ilgili açıklamada bulundu.

Osman Çetinkaya, ”Bugün Bayram Olması Sebebiyle Saat 15.00 Sularında Kahta Ak Parti İlçe Seçim Karargahında Bayramlaşma Merasimi Planlanmıştı. Bayramlaşma Merasimi Güzel Bir Havada Devam Ederken, O Saatlerde Kahta 100.YIL Meydanında Millet ittifakının Cumhurbaskani Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Mitingi İçin Toplanan Genelde İl Dışından Getirdikleri   Provakatör Grup Kendi Meydanlarından  Karargâhımıza Doğru Miting Alanının Tersi İstikamette Küfürlü Slogan Ve El İşareti  Yaparak Yürüyüşe Geçtiler. Karargahımızdaki Kalabalığın Yanından Geçmeleri Ve Asılı Olan Bayraklarımızı Ve Fılamalarımızı Söküp Ayaklar Altına Alarak Adeta Partili Vatandaşlarımızı Kışkırtma Gayretinde Oldular. Partilerimizin Sağduyusu Ve Emniyet Ekibinin önlemleriyle olay ciddi boyuta varilmadan engellendi. Ancak Milletvekili adayı Abdurrahman Tutdere'nin bu gergin ortama rağmen konvoyuyla KAYMAKAMLIĞIN ayarladığı güzergahı hiçe sayarak ve güvenlik güçlerini zorlayarak karargahımız önünden geçmesi karargahın önünde durup aracından inmeye çalışması ve  arabasında bulunan ekibin partililerimize küfür etmesi sonrası gerginlik yeniden tırmandı. Bunun üzerine bir kısım üyemiz karşılık vermeye çalışırken, milletvekili adayımız ve parti yetkililerimizin sağduyulu davranması olayı tekrardan yatıştırdı.

Millet ittifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun programı iptal edilerek, sanki kendilerine karşı bir saldırı varmış gibi gösterilmiştir. Oysaki CHP milletvekili tutderenin saat 18.30 da miting alanında yaptığı konuşmada sn kemal kılıçtaroğlunun Ankarada yabancı basınla toplantısına geciktiği ve bu nedenle kahta mitingine gelemiyeceği ve vatandaşlardan özür dilediği görüntüleri mevcuttur aynı saatlerde belediye anonslarında ‘BAZI KENDİNİ BİLMEZLERİN YOLU KAPATTIĞINDAN DOLAYI KILIÇTAROĞLUNUN MİTİNG ALANINA GELEMEDİĞİ SÖYLENMİŞTİR. BU İDDALAR KESİNLİKLE ASILSIZDIR.’ kendilerine bir mağdur edebiyatı oluşturmaları siyasi nezakete son derece aykırıdır. oysaki biz kendi partimizin önünden geçtiğinde ikramda bulunup kendileriyle bayramlaşıp kahtamıza yakışır bir şekilde misafirpervelliğimizi gösterecektik.

Huzurun ve barışın başkenti olan Adıyaman topraklarında provokasyonlarla milleti kışkırtıp siyasete yön vermeye çalışan Millet ittifakı ve Kemal Kılıçdaroğlu şunu bilmelidirki bu ayak oyunları ile şehrimizi karıştıramazsınız. Adıyamanımızda ve Kahtamızda  herkes kardeşçe huzur içinde yaşamaktadır. Cumhuriyet tarihinden beri Adıyamanımızda yapılan bütün seçimler huzur içinde geçmiş ve hiçbir vatandaşımızın burnu bile kanamamıştır. Biz Adıyamanımızda 6 Şubat depreminin yaralarını sarıp vatandaşlarımızı huzur ve barış ortamında 14 Mayıs seçimlerine götürmeye çalışırken, sizler kin ve nefretinizle Kardeşliğimize gölge düşürmenin gayretindesiniz. Sizleri önce Allah’a sonrada Halkımızın taktirlerine bırakıyoruz provakosyonun her türlüsüne karşıyız lanetliyoruz ve buna asla müsaade etmeyeceğiz.Halkımız 14 Mayıs’ta sandıkta size gereken dersi en güzel şekilde verecektir.

Kamuoyuna saygıyla arz olur.” Dedi. Haber Merkezi


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM

yeniyolgazetesi.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.