Bakan Yardımcısı Aydın Mercan TV’yi Ziyaret Etti

Bakan Yardımcısı Aydın Mercan TV’yi Ziyaret Etti yeniyolgazetesi.com
Emre Demir

T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın ile AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu, Mercan TV’yi ziyaret etti. 


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın ile AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu, Mercan TV'yi ziyaret etti. Ziyarette, Adıyaman FAAL Gazeteciler Cemiyeti (AGAD) Başkanı ve Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan ile Mercan TV Programcısı Mustafa İlik ağırladı.

Ziyaret sırasında, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, medya kuruluşlarıyla iş birliğinin önemine vurgu yaptı. Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, "Basın mensuplarının toplumun bilgilendirilmesinde kritik bir rol oynadığını ve iş birliği içinde olmanın önemini vurgulamak istiyoruz" dedi. Ayrıca, Adıyaman'ın sosyal ve ekonomik kalkınması için hükümetin ve yerel yönetimlerin çabalarını destekleme taahhüdünde bulundu.

Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı  Ahmet Aydın'a ve AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu'ya teşekkür etti.

Ziyarette, Adıyaman ve bölgesinin sorunları üzerine yapılan istişarelerin yanı sıra, medyanın rolü ve sorumlulukları da ele alındı.