AK Parti Çelikhan Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

AK Parti Çelikhan Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı yeniyolgazetesi.com
Emre Demir

Adıyaman’ın Çelikhan İlçesi’nde AK Parti’nin seçim hazırlıkları kapsamında Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.


Açılış törenine AK Parti Adıyaman Milletvekili Doç. Dr. Resul Kurt, Av. Mustafa Alkayış, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu, Çelikhan Belediye Başkanı ve AK Parti Çelikhan Belediye Başkan Adayı Mustafa Bulut, parti teşkilatları ve bölge halkı katılım gösterdi.


Törende konuşan AK Parti Adıyaman Milletvekili Doç. Dr. Resul Kurt, seçim sürecinde halkla bir araya gelmenin önemine vurgu yaparak, "Halkımızla birlikte hareket ederek, onların sorunlarını dinleyip çözüm noktasında ellerimizi taşın altına koymaya devam edeceğiz." dedi.


Av. Mustafa Alkayış da bir açıklama yaparak, "AK Parti'nin halkın taleplerine duyarlılığı ve çözüm odaklı yaklaşımıyla, Çelikhan'ın ve ülkemizin daha ileriye gitmesi için elimizden geleni yapacağız." dedi.


Açılışın ardından, Çelikhan Belediye Başkanı ve AK Parti Çelikhan Belediye Başkan Adayı Mustafa Bulut ile birlikte seçim karargahında bir araya gelen partililer, Çelikhan halkıyla buluşarak görüş alışverişinde bulundu. Bulut, halkın beklenti ve taleplerini dinleyerek, seçim sürecinde neler yapılması gerektiği konusunda fikir alışverişinde bulundu.
AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu ise açılış töreninde yaptığı konuşmada, seçimlerin demokrasinin en önemli unsurlarından biri olduğunu belirterek, partilerinin halkın hizmetinde olduğunu vurguladı. Bulucu, "Halkımızın desteğiyle, daha güzel yarınlar için çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.


Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut ise seçim çalışmalarının hız kazandığını belirterek, "Halkımızın teveccühü ile yolumuza devam edeceğiz. İlçemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.
AK Parti'nin Çelikhan'daki Seçim Koordinasyon Merkezi, seçim sürecinde partinin çalışmalarını koordine etmek, seçim stratejilerini belirlemek ve halkla etkileşimi artırmak için önemli bir merkez olacak.


AK Parti'nin açtığı bu merkezle birlikte Çelikhan'da seçim hazırlıkları daha da hız kazanırken, parti yetkilileri ve adaylar, halkın beklenti ve taleplerini dikkate alarak, ilçenin geleceği için projeler geliştirmeye devam ediyorlar.