Genel Başkan Yardımcısı Ali Deniz, Mercan TV’yi Ziyaret Etti

Genel Başkan Yardımcısı Ali Deniz, Mercan TV’yi Ziyaret Etti yeniyolgazetesi.com
Cahide Hayrunnisa Çiçek

Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Ali Deniz, Memur Sen İl Başkanı Mehmet Demir ve beraberlerindeki Şube Yönetimi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Adıyaman FAAL Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan’ı ziyaret etti.


Ziyaret kapsamında gerçekleşen buluşma, mesleğin zorlukları, sorunlar ve çözüm yolları gibi konuların gündeme geldiği samimi bir ortamda geçti. Gazetecilik mesleğinin önemine vurgu yapan Ali Deniz, basının demokrasinin temel taşlarından biri olduğunu belirtti.
Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Ali Deniz, gazetecilerin toplumu bilgilendirme ve aydınlatma görevini üstlendiklerini ifade ederek, "Gazeteciler, demokrasinin güçlenmesinde, toplumun bilinçlenmesinde önemli bir role sahiptir. Onlar, zor şartlar altında görevlerini yerine getirirken, kamuoyunu doğru ve tarafsız bir şekilde bilgilendirmek adına büyük bir özveriyle çalışmaktadırlar. Bu vesileyle, tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. 6 Şubat’ta yaşadığımız deprem felaketinde vefat eden vatandaşlarımıza ve Gazeteci dostlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum." dedi.
FAAL Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan, Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Ali Deniz, Memur Sen İl Başkanı Mehmet Demir ve beraberlerindeki Şube Yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, " Bugün, basın mensuplarının emek ve özverisi kutlanırken, bir yandan da ülkemizin dört bir yanında yaşanan acı olaylara ve doğal felaketlere duyarlılığımızı yitirmememiz gerekiyor. 6 Şubat'ta Adıyaman ve çevresinde meydana gelen deprem, bizleri derinden üzmüş, birçok aileyi yasa boğmuştur. Bu acı günlerde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza ve meslektaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyoruz. Gazetecilik, toplum için önemli bir görevdir ve bu zorlu görevde bizlere destek olan dostlarımızın varlığı motivasyonumuzu artırıyor. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü bu güzel ziyaret ve anlamlı kutlama ile daha da özel kılıyoruz. " şeklinde konuştu.
Memur Sen İl Başkanı Mehmet Demir ise gazetecilerin sorunlarına duyarlılıkla yaklaştıklarını belirterek, "Memur Sen olarak, basın mensuplarının karşılaştığı sorunlara duyarlılıkla yaklaşıyor ve çözüm noktasında üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu vesileyle, tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz." şeklinde konuştu.