"Başkan Aday Adayı Abdulaziz Aslan, Proje ve Sosyal Belediyecilik Anlayışıyla Yeşilyurt'a Yeni Bir Vizyon Getirmeyi Amaçlıyor"

yeniyolgazetesi.com
Hacer Aslan

AK Parti’nin 27. dönem Adıyaman milletvekili adayı ve Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Makine Mühendisi Abdulaziz Aslan, kentteki dinamik liderliği, sosyal belediyecilik anlayışı ve projeleriyle dikkat çekiyor.


AK Parti'nin 27. dönem Adıyaman milletvekili adayı ve Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Makine Mühendisi Abdulaziz Aslan, kentteki dinamik liderliği, sosyal belediyecilik anlayışı ve projeleriyle dikkat çekiyor. Aslan, yerel yönetim anlayışını sivil toplum kuruluşları (STK), esnaf ve vatandaş ziyaretleriyle pekiştirerek, Yeşilyurt'un karşılaştığı sorunlara çözüm odaklı projelerle yaklaşıyor.

Aslan'ın hazırladığı projeler arasında öne çıkanlar, Yeşilyurt'un altyapısını güçlendirecek, ekonomik ve sosyal kalkınmayı destekleyecek adımları içeriyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla halkın sorunlarını yakından takip eden Aslan, ziyaretlerinde vatandaşların karşılaştığı güçlükleri dinleyerek bu sorunlara çözüm üretebilecek projeler geliştiriyor.

Abdulaziz Aslan'ın STK'larla gerçekleştirdiği iş birlikleri ve esnaf ziyaretleri, Yeşilyurt'un farklı kesimlerinden gelen talep ve ihtiyaçları doğru bir şekilde anlamasına olanak tanıyor. Bu doğrultuda hazırlanan projeler, hem kent sakinlerinin yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor hem de ekonomik olarak kent ekosistemini güçlendirmeyi amaçlıyor.

Aslan'ın çözüm odaklı vizyonu, projelerine ve sosyal belediyecilik anlayışına güç katıyor. Kentin gelişimine yönelik somut adımlar atarak, vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmeyi amaçlayan Abdulaziz Aslan, halkın güvenini kazanarak Yeşilyurt'a yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.