ÇADIRDA YAYINA HASAN TAŞAR’DAN DESTEK

ÇADIRDA YAYINA HASAN TAŞAR’DAN DESTEK yeniyolgazetesi.com

Adıyamanlı hayırsever iş insanı Hasan Taşar Mercan TV’nin yıkılan binasından dolayı çadırda sürdürdüğü yayına destek olmak amacıyla 2 adet konteyner gönderdi.


Türkiye’yi vuran deprem felaketinden en büyük yara alan illerden olan Adıyaman’ın sesini dünyaya duyuran Mercan TV, tüm teknik imkansızlıklara rağmen çadırda kurduğu sistem ile yayın hayatını sürdürüyor.
Bölgede yaşanan son gelişmelere ışık tutan, sorun ve taleplerin ilgili mercilere ulaştırılmasını sağlayarak sorumlu habercilik ilkesiyle ülkeye, millete hizmet veren MERCAN TV’in Adıyaman’ın sesini duyurma çabasına destek de artarak sürüyor. Sektöründen büyük bir dayanışma ve yardımlaşma örneği sergilenmesi ile büyük destek gören Mercan TV’ye, Adıyamanlı hemşerileri de sahip çıkıyor. 
Zor şartlara ve soğuk havaya rağmen Adıyaman’ın sesi olmak adına çadırda sürdürülen yayının daha iyi teknik şartlarda yapılabilmesi için bir destek de Adıyamanlı hayırsever iş insanı Hasan Taşar’dan geldi. 
Adıyaman’ın yaşadığı gür günleri birlik beraberlik ile aşması için çabalayan Taşar, Mercan TV'nin yıkılan binasından dolayı çadırda sürdürdüğü yayına destek olmak amacıyla 2 adet konteyner gönderdi. 
Biz de Mercan TV ailesi olarak, Adıyaman’ın sesinin daha çok duyulması, sorunlarına çözüm üretilmesi Adına bizlere destek veren Taşar’a  teşekkürlerimizi sunuyoruz. Haber Merkezi