Başkana Virüs Şoku!

Başkana Virüs Şoku! yeniyolgazetesi.com
Haber Merkezi

Besni Belediyesi’nin içme suyu pompaladığı Su Gözü’nün hijyenik olmadığı iddialarına, “Suyumuz temiz” diyerek tepki gösteren Başkan Eyüp Mehmet Emre’ye analiz şoku: suda virüs çıktı!


Adıyaman’ın Besni ilçesinde yürekleri ağızlara getiren virüs iddiası gerçek çıktı! Yapılan analizler sonucu Besni Belediye Başkanı Başkan Eyüp Mehmet Emre’nin “Suyumuz temiz” dediği ilçede Erdemoğlu Mahallesi’nde alınan numunede virüs olduğu tespit edildi. 

ANALİZ YAPILDI
Adıyaman ve Besni’de geçtiğimiz hafta içerisinde yaşanan ve halen devam eden salgın dolayısıyla İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri sahaya inerek inceleme yaptı. Ekipler çalışmalar kapsamında Besni’de ilçeye içme suyu temini sağlanan Su Gözü’nden numune örnekleri aldı. 
İçme suyu pompalanan Su Gözü Pompa İstasyonu ise olası bir duruma karşı belediye ekiplerince telle çevrilerek girişe kapatıldı. 

BAŞKANA VİRÜS ŞOKU! 
Suyun pompalandığı bölgeyi mesire alanı olarak kullanan vatandaşların sahaya girişi önlenirken Besni Belediye Başkanı Eyüp Mehmet Emre, analiz sonuçlarını beklemeden tüm iddialara karşı “Suyumuz temiz” açıklaması yaparak, savunma yapmaya çalıştı. Ancak Başkan Emre gelen analiz raporu ile şok yaşadı!
Erdemoğlu Mahallesi’nde alınan numunede virüs olduğu tespit edildi
NEDEN ÖNLEM ALMADINIZ?
Analiz sonucu, durumun önemini anlamak ve önlem almak yerin savunma amaçlı bilimsel rapor olmadan “Suyumuz temiz” açıklaması yapan Başkan Emre’ye tepki yağdı. 
Yaşananlara tepki gösteren vatandaşlar, “Madem hijyenik değildi, bugüne kadar neden önlem alınmadı? Salgında 3-4 bin kişi rahatsızlandı ve hastanelere başvurdu. Sorunun kaynağı burası ise, insan hayatı bu kadar ucuz mu?” diye duruma isyan ettiler.