Milletvekili Şan'dan "19 Eylül Gaziler Günü" Mesajı

Milletvekili Şan'dan yeniyolgazetesi.com
Haber merkezi

AK Parti Adıyaman Milletvekili Doç. Dr. İshak Şan, "19 Eylül Gaziler Günü" ile ilgili açıklamalarda bulundu:


"Bugün, vatanımızın bağımsızlığı ve milletimizin huzuru için canlarını hiçe sayarak mücadele eden gazilerimizi onurlandırdığımız 19 Eylül Gaziler Günü’nü büyük bir minnet ve saygıyla kutluyoruz. Bu anlamlı gün, milletimizin kahraman evlatlarının destansı fedakarlıklarını anma ve hatırlama günüdür. Gazilerimiz, ülkemizin geleceği için verdikleri mücadeleyle hepimize ilham kaynağı olmaktadır." diyen Şan sözlerine şöyle devam etti;

 

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından "Mareşal" rütbesi ve "Gazi" unvanının verildiği bu tarihi gün, sadece Atatürk’ü değil, tüm gazilerimizi onurlandırmaktadır. Onların gösterdiği cesaret, milletimizin birlik ve beraberliğinin en önemli sembollerinden biridir.

 

Bizler, gazilerimizin bize bıraktığı bu kutsal emanete her daim sahip çıkacağız. Devletimiz, gazilerimize ve şehit ailelerine olan sorumluluğunu yerine getirmek için büyük bir özveriyle çalışmaktadır. Gazilerimizin ve ailelerinin her zaman yanındayız ve onlara olan vefa borcumuzu her fırsatta hatırlayacağız.

 

Bu vesileyle, tüm gazilerimize şükranlarımı sunuyor, ebediyete intikal eden şehitlerimizi rahmetle anıyorum." dedi.