Fehmi Çelik Mercan TV'yi Ziyaret Etti

Fehmi Çelik Mercan TV'yi Ziyaret Etti yeniyolgazetesi.com
Haber Merkezi

Adıyaman Aile ve Sosyal Hizmetler eski İl Müdürü ve Bakanlık Kariyer Uzmanı Fehmi Çelik, Adıyaman FAAL Gazetecileri Cemiyeti Başkanı ve Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan’ı Mercan TV de ziyaret etti.


Adıyaman’ın gündemini ve yerel basının karşılaştığı sorunları değerlendirdiler.

Ziyaretleri sırasında, özellikle Adıyaman'da yaşanan depremin ardından yürütülen çalışmaları değerlendirme fırsatı buldular. Depremin etkilerinin azaltılması için yapılan çalışmaları ve bu süreçte yerel yönetimlerin ve sivil toplum kuruluşlarının rolünü ele aldılar.

Bakanlık Kariyer Uzmanı Fehmi Çelik, geçmiş tecrübeleri ve birikimiyle deprem sonrası Adıyaman’da gerçekleştirilen sosyal hizmetlerin ve yardım faaliyetlerinin önemini vurguladı. Ayrıca, yerel yönetimlerin bu tür afet durumlarında nasıl daha etkili olabileceklerini ve toplumun ihtiyaçlarını nasıl karşılayabileceklerini tartıştılar.

AGAD Başkanı İbrahim Aslan ise yerel basının sorunlarına odaklanarak, medyanın yerel gündemi nasıl daha etkin bir şekilde yansıtabileceği konusunda görüşlerini paylaştı. Yerel medyanın güçlendirilmesinin, toplumun bilinçlenmesi ve sorunların çözümü konusunda kritik bir rol oynayabileceğini belirtti.

Ziyaretleri sırasında ayrıca, Adıyaman’ın genel sosyo-ekonomik durumu, istihdam olanakları ve gençlerin geleceğe yönelik beklentileri üzerine de fikir alışverişinde bulundular. İki taraf da, Adıyaman’ın potansiyelini artırmak ve kalkınma sürecine katkı sağlamak için işbirliği ve diyalogun önemini vurguladılar.