Kahta Belediye Başkan Vekili Miraç Özbey, Hizmet İçin Gece Gündüz Demeden Çalışıyoruz

Kahta Belediye Başkan Vekili Miraç Özbey, Hizmet İçin Gece Gündüz Demeden Çalışıyoruz yeniyolgazetesi.com
Cahide Hayrunnisa ÇİÇEK

Kahta Belediye Başkan Vekili Miraç Özbey, Kahta’nın temizliği ve düzeni için gece gündüz demeden çalışmalara katılıyor. Özbey, sahada yapılan işleri yerinde inceleyerek vatandaşların yaşam kalitesini artırmak için kararlı bir şekilde çalışmaları inceliyor.


Kahta’da yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Vekili Özbey, yaptığı açıklamada, Kahta halkının refahı ve şehrin yaşam standartlarının yükseltilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Özbey, “Kahta’da yaşayan her vatandaşımızın daha temiz ve yaşanabilir bir çevrede bulunması için gece gündüz demeden belediye ekiplerimiz sahada çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekiplerimizle birlikte sokak temizliği, çevre düzenlemesi ve diğer hizmetler için sahada aktif olarak yer alıyoruz. Amacımız, Kahta’nın güzelliklerini ve potansiyelini ortaya çıkarmak ve halkımıza daha iyi bir yaşam sunmaktır.” dedi.
Kahta Belediyesi olarak, sadece rutin belediye hizmetlerini yerine getirmekle kalmayıp aynı zamanda vatandaşların ihtiyaçlarını dikkate alarak hizmet sunmayı hedeflediklerini vurgulayan Özbey, “Vatandaşlarımızın beklenti ve taleplerini göz önünde bulundurarak şehrimizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için çaba gösteriyoruz. Bu doğrultuda, belediye olarak halkımızın yaşam kalitesini artırmak için her türlü çalışmayı sürdüreceğiz.” diye konuştu.
Kahta Belediye Başkan Vekili Miraç Özbey’in kontrolünde, belediye ekipleri, şehrin temizliği ve düzeni için önemli adımlar atıyor. Vatandaşların memnuniyetini sağlamak ve şehrin estetik görünümünü korumak amacıyla yürütülen çalışmalar, Kahta’nın sosyal gelişimine olumlu katkılar sağlıyor.