Meclis Üyesi Özçelik: Köy yollarının %80’i tamamlandı

Meclis Üyesi Özçelik: Köy yollarının %80’i tamamlandı yeniyolgazetesi.com
Hacer Aslan

Kırsal Kesimdeki köylerinden sorumlu Adıyaman AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Hamza Özçelik, köy yollarının %80’inin tamamlandığını belirtti.


Kırsal kesimlerindeki köylerinden sorumlu Adıyaman AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Hamza Özçelik, köy yollarında yapılan çalışmaların devam ettiğini ve köy yollarının %80’inin tamamlandığını belirtti.
Meclis Üyesi Hamza Özçelik,” Adıyaman İl Genel Meclis’i olarak çalışmalarımı aralıksız sürdürmekteyiz. 6 Şubat’ta yaşanan depremde köy yollarımız alt yapı ve üstyapı olarak hasar aldı. Kırsal kesimdeki köylerimizin çalışmalarını aralıksız sürdürmekteyiz. Şu an köy yollarımızın %80’ini tamamlamış durumdayız. Kalan yollarımızın çalışmaları devam etmektedir. Adıyaman İl Genel Meclis Başkanımız Mehmet Can Erdoğan başkanımız ile birlikte köylere yaptığımız ziyaretlerde köy halkımızın sorunlarını ve taleplerini dinleyerek çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Köyde yaşanan hemşehrilerimize güzel yaşam alanı sunmak için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Köylerimizi ve yollarına kilitli parke taşı döşüyoruz. Depremden önce çalışmalarımızı tamamlamak üzere iken yaşanan deprem felaketi ile birlikte oluşan tahribatı onarım çalışmalarımız son hızı ile sürmektedir. En kısa sürede çalışmalarımız tamamlayacağız.” Şeklinde konuştu.